Aliens älskar underbyxor

CLAIRE FREEDMAN är en brittisk barnboksförfattare som har rönt stora framgångar med sina Love Under­pants-böcker – en serie som hittills har sålt i över 2 miljoner exemplar. Nu kommer hela serien äntligen på svenska, med Aliens älskar underbyxor och Dinosaurier älskar underbyxor som de två första böckerna! 

 

BEN CORT har illustrerat över 50 böcker – bland annat har han tillsammans med Ringo Starr förvandlat Beatles-­låten »Octopus’s Garden« till barnbok – varav ett flertal har fått global spridning.

Claire Freedmans hemsida
Claire Freedmans Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Aliens älskar underbyxor
Översättning: 
Gunnar Nirstedt
Originaltitel: 
Aliens Love Underpants
Omslagsbild: 
Ben Cort
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Barn, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2019-06-15
Antal sidor: 
32
Format: 
240 x 278 mm
ISBN: 
978-91-7781-721-5 [inb]
978-91-7781-724-6 [e-bok]

Claire Freedman & Ben Cort • Aliens älskar underbyxor

Om du trodde att aliens var på väg till jorden för att eröv­ra vår planet – tänk om. I själva verket har de kommit för att stjäla våra underbyxor. Aliens älskar underbyxor av alla slag. Det finns bara ett problem: Det finns inga underbyxor i rymden…

Aliens älskar underbyxor är den första boken i Love Underpants-serien, som även har gjort succé som animerad TV-serie på Sky Kids.

En oemotståndligt charmiga barnbok på rimmad vers, med underbara illustrationer i fyrfärg så roliga att läs högt och du kommer garanterat att skratta underbyxorna av dig!

I översättning av Gunnar Nirstedt.