Början på resan

BIRGITTA GUNNARSON är en svensk feelgoodförfattare bosatt i Sollentuna, med ett yrkesliv som sjuksköterska bakom sig. Början på resan är hennes fjärde roman, efter Så länge hjärtat kan slåEtt liv i färg och På samma strand.

Gunnarsons Instagram

Titel: 
Början på resan
Författarporträtt: 
Severus Tenenbaum
Omslagsdesign: 
Rasmus Pettersson
Omslagsbild: 
© Shutterstock.com
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-05-17
Antal sidor: 
272
ISBN: 
978-91-8094-464-9 [inb]
978-91-8094-465-6 [e-bok]

Birgitta Gunnarson • Början på resan

»Jag vill bara ditt allra bästa, Fanny.« Fanny, som närmar sig fyrtio, är van vid att modern lägger sig i hennes privatliv, men den här gången har hon gått långt över gränsen. Nu blir det ingen resa tillsammans med pojkvännen, som Fanny har hoppats på. I stället bestämmer hon sig för att åka till Prag på egen hand.

Den korta resan blir oväntat omvälvande. Gamla, undantryckta drömmar vaknar till liv och Fanny träffar människor som kommer att få större betydelse för henne än hon först anar. I takt med att ett nytt perspektiv börjar ta form grubblar hon samtidigt över relationen till sin mamma, och på varför hennes bror, Patrik, helt har sagt upp kontakten med dem båda.

Fanny inser att något måste förändras för att hon ska kunna släppa in mamman i sitt liv igen – och att hennes dagar i Prag bara är början på en mycket större resa.

»Att läsa är verkligen att resa! Och med Birgitta Gunnarson bakom tangenterna är det bara att luta sig tillbaka och tryggt hänga med. Så tveka inte – greppa boken du med och följ med till Prag! Det här läsäventyret vill du inte missa.« Agneta Norrgård

»En feelgood av högsta rang. Läsvärd och mycket bra.« Eftermiddagsboken

»Hur kommer det sig att Birgitta Gunnarson gång på gång lyckas skriva romaner om helt vanliga människor så ovanligt bra? Förutom att språket flyter helt felfritt så skulle man kunna sätta en stämpel på alla hennes hennes fyra böcker med orden ›Bästa kvalitét‹. Låter det präktigt så hör du fel, för Början på resan är riktigt, riktigt bra.« Bibbloagneta

»En tänkvärd, lättläst och upplyftande bok.« Mias bok