Champagnekorkar och cateringkaos

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Champagnekorkar & cateringkaos är den tredje fristående boken i Rosnäs-serien – om familjen Blom i Rosnäs – efter Bed & Breakfast för lata brudpar och Argbiggornas antikvariat.

Fridas hemsida

Titel: 
Champagnekorkar och cateringkaos (Rosnäs-serien #3)
Författarporträtt: 
Helena Christerdotter
Omslagsdesign: 
Rasmus Pettersson
Omslagsbild: 
Shutterstock.com
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2022-04-07
Antal sidor: 
224
ISBN: 
978-91-8023-433-7 [inb]
978-91-8023-434-4 [e-bok]

Frida Gråsjö • Champagnekorkar och cateringkaos

Cecilia »Cilla« Blom sitter fast i vardagspusslet. Det är slitsamt att driva företag och cateringfirman går knappt runt. Att vara mamma till tvillingflickor tar också på krafterna, och det blir inte lättare när relationen till maken Dieter knakar i fogarna.

När tv-programmet Kär och galen ska spela in några avsnitt i Rosnäs blir Cilla indragen i en matlagningstävling med chans till en stor prissumma och en egen tv-show. Men motståndet i form av den galna countrysångerskan och grillspecialisten Maggan är tuffare än vad Cilla trott. Maggan tycks spela fult och nu är det upp till Cilla att testa vad hennes eget samvete tillåter.

Mycket står på spel och Cilla ser en chans att rädda sin cateringfirma. Samtidigt måste hon bestämma sig för om hon kan, och vill, lappa ihop sin familj. För vilken sorts frihet är det egentligen hon är ute efter?

Sagt om Rosnäs-serien:

»Rosnäs-serien börjar på ett underbart sätt med fina karaktärer och härliga miljöer. Varmt tips!« Idas Recensioner om Bed & Breakfast för lata brudpar

»Feelgood när den som är allra bäst.« Puppies and books om Argbiggornas antikvariat