Den förlorade arvtagaren

JENNIFER LYNN BARNES är en bästsäljande amerikansk författare. Hennes Arvspelen-serie [Inheritance Games] har blivit en enorm succé och sålt i över 2 miljoner exemplar världen över. Arvspelen kommer nu också att adapteras till tv-serie på Amazon av Sony Pictures TV. Den förlorade arvtagaren är den andra boken i serien.

Titel: 
Den förlorade arvtagaren (Arvspelen #2)
Översättning: 
Ylva Stålmarck
Originaltitel: 
The Hawthorne Legacy
Författarporträtt: 
Kim Haynes
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2024-08-20
Antal sidor: 
384
ISBN: 
978-91-8094-678-0 [inb]
978-91-8094-679-7 [e-bok]

Jennifer Lynn Barnes • Den förlorade arvtagaren

I denna andra del av Arvspelen har Avery Grambs fortfarande inte fått reda på varför Tobias Hawthorne testamenterat hela sin förmögenhet till henne – en vilt främmande människa – i stället för till sina egna barn och barnbarn. Det hon vet är att det kan finnas en person som har svar på hennes frågor, men att hitta honom är ett pussel i sig.

Ett DNA-test har fastställt att Avery inte tillhör blodslinjen Hawthorne, men det finns allt fler ledtrådar som antyder en djupare koppling till familjen än hon hade kunnat ana. Mysteriet växer samtidigt som Grayson och Jameson – Tobias Hawthornes gåtfulla barnbarn – fortsätter att dra Avery i olika riktningar. Runt varje hörn lurar det ena hotet värre än det andra. Dessutom dyker det upp motståndare som är beredda att göra allt för att slå ut Avery från spelet – och de skyr inga medel.

I översättning av Ylva Stålmarck.