Den trolovade

Kiera Cass [f. 1981] är en amerikansk författare bosatt i Christiansborg, Virginia. Hon slog igenom med serien The Selection som gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestseller-lista, har jämförts med Hungerspelen och sålt 11 miljoner exemplar världen över. En filmversion av den första delen i serien produceras av Netflix. Den förrådda är andra boken av två i Kiera Cass berättelse om en glimrande kunglig romans.

Läs ett smakprov...
Titel: 
Den trolovade
Översättning: 
Carina Jansson
Originaltitel: 
The Betrothed
Författarporträtt: 
Suzanne Plafcan
Omslagsbild: 
© Gustavo Marx / MergeLeft Reps, Inc., 2020
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Fantasy & Science fiction, Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2020-10-14
Antal sidor: 
256
ISBN: 
978-91-7893-555-0 [inb]
978-91-7893-556-7 [e-bok]

Kiera Cass • Den trolovade

När Kung Jameson tillkännager sin kärlek för Lady Hollis Brite blir hon både chockad och upprymd. Hon har trots allt vuxit upp på Keresken Castle, och till­sammans med adelns andra döttrar tävlat om kungens uppmärksamhet. Att fånga hans hjärta är en dröm som nu gått i uppfyllelse.

Men Hollis inser snart att det hon trott sig vilja mest av allt – att bli förälskad i en kung och krönt till drottning – kanske ändå inte är det lyckliga slut hon önskar sig. Och när hon träffar en utomstående man, med en mystisk förmåga att se rakt in i hennes hjärta, förstår hon att den framtid hon innerst inne vill ha är något hon aldrig kunnat föreställa sig...

I svensk översättning av Carina Jansson.

»En romantisk och genuint härlig bok.« Betyg: 4,5 av 5 – Emmas bokhylla