Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat

CALEB KRISP är en australisk barnboksförfattare som har gjort succé världen över med sin oemotståndligt roliga, fantasisprudlande, rikt illustrerade serie om den tolvåriga tjänsteflickan Ivy Pocket. Den första boken, Vem som helst utom Ivy Pocket, översattes till 23 språk. I USA och England har Ivy Pocket-böckerna bland annat jämförts med Lemony Snicket och Neil Gaiman. Filmrättigheterna har sålts till Paramount Pictures och filmen kommer att produceras av teamet bakom Hungerspelen & Cinderella. Någon måste stoppa Ivy Pocket är den andra boken i serien och Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat den tredje och sista boken.

Ivy Pocket-böckernas hemsida

Läs ett smakprov...
Titel: 
Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat
Översättning: 
Lena Karlin
Originaltitel: 
Bring Me the Head of Ivy Pocket
Omslagsdesign: 
Sylvie Le Floc’h
Omslagsbild: 
Barbara Cantini
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Barn, Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2018-04-28
Antal sidor: 
416
Format: 
140 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7781-198-5 [inb]
978-91-7781-199-2 [e-bok]

Caleb Krisp • Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat

Ända sedan Ivy Pocket råkade bli ägare till den magiska Klockdiamanten har hon jagats, lurats, kidnappats, spärrats in och hamnat i klorna på ett par alldeles förfärligt olämpliga adoptivföräldrar.

Tack och lov att Ivy är en sådan som alltid landar på fötterna för nu måste hon använda all sin slughet och slutledningsförmåga till att rädda sin bästa vän Rebecca som hålls inspärrad i en skrämmande parallellvärld.

Ge mig Ivy Pockets huvud på ett fat är den sista delen i Caleb Krips festliga och spännande succétrilogi om den lika hopplösa som härliga tjänsteflickan Ivy Pocket. Med sina uttrycksfulla illustrationer av Barbara Cantini är det här oemotståndlig läsning för barn från nio år och uppåt.

 

»Med en lättsammare ton än Lemony Snicket, en mindre skrämmande ton än Neil Gaiman, och en fyndighet som påminner om Roald Dahl slår sig Caleb Krisp in som ett mycket fint tillskott i bokhyllan.« | Anna Bjurström, LitteraturMagazinet

»Hur skulle man kunna leva utan Ivy Pocket? Det är mystiskt, galet, spännande, roligt...« | Barnens Bokklubb