Höga Kusten-serien 1 & 2

SUSAN CASSERFELT är en svensk deckarförfattare, senast aktuell med kriminalromanen Ensamt vittne [2021], skriven tillsammans med Lisa Bjerre. Höga kusten 1 & 2 samlar de två första böckerna i Susan Casserfelts hyllade Höga kusten-serie i en volym.

Titel: 
Höga Kusten-serien 1 & 2
Författarporträtt: 
Malin Sydne
Omslagsbild: 
© Arcangel Images/Trevillion
Bandtyp: 
Pocket
Genre: 
Deckare, Thriller
Utgivningsdag: 
2021-12-15
Antal sidor: 
848
ISBN: 
978-91-80232-234 [poc]
978-91-8023-347-7 [e-bok]

Susan Casserfelt • Höga Kusten-serien 1 & 2

I Prästens lilla flicka kommer 16-åriga Josefin aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga Kusten.

Fallet med den försvunna flickan sätter polisstyrkan i Örnsköldsvik på prov. Den oerfarna polisaspiranten Kajsa Nordin inser att ju djupare hon gräver i fallet, desto fler hemligheter verkar det finnas kvar att upptäcka.

I Den tatuerade cirkeln skjuts en ung man ihjäl i Gamla stan. De märkliga omständigheterna gäckar Kajsa Nordin – nu polisassistent – som börjar gräva i fallet tillsammans med den pensionerade kriminalinspektören Christian Modig från Örnsköldsvik.

Spåren leder dem vidare uppåt i landet, till en nyöppnad plastikklinik i Västernorrland. Men vad pågår egentligen i den gula villan i det natursköna landskapet kring Höga kusten-bron?

»Oerhört spännande« Lottens Bokblogg

»Spännande, gripande och fartfyllt!« Jennies Boklista

»En rafflande historia som också har utrymme för kärlek, värme, eftertanke och humor.« Boktipset