Med öppna kort

STORMY DANIELS föddes som Stephanie Gregory Clifford i Baton Rouge, Louisiana 1979. Hon började sin karriär som strippa i en husvagn och valde sitt artistnamn efter att ha sett en reklamfilm för Jack Daniel’s. Med öppna kort är hennes första bok.

Twitter
Hemsida

Läs ett smakprov...
Titel: 
Med öppna kort
Översättning: 
Jessica Hallén & Manne Svensson
Originaltitel: 
Full Disclosure
Omslagsbild: 
© Stephanie Clifford
Bandtyp: 
Pocket
Genre: 
Biografier & Memoarer
Utgivningsdag: 
2020-05-26
Antal sidor: 
256
ISBN: 
978-91-7893-250-4 [poc]
978-91-7781-862-5 [e-bok]

Stormy Daniels • Med öppna kort

Stormy Daniels är den forna porrstjärnan som hotar världens mäktigaste man. När nyheten läckte ut att Donald Trump – via sin advokat Michael Cohen – mutat Stormy Daniels med 130.000 dollar för att hålla tyst om den då tolv år gamla sexrelationen med Trump fick det Vita huset att skaka i sina grundvalar. 

I den här boken berättar Stormy Daniels för första gången hela sin historia. Om hur hon gick från den tuffa uppväxten i den amerikanska södern till att bli en av porrindustrins mest framstående skådespelare och regissörer. Om festerna med, och relationerna till, rockband som Slayer, Sepultura och Slipknot. 

Och framför allt: Om vägen som ledde henne fram till de händelser som skulle placera henne i världspolitikens absoluta centrum. Det här är den ocensurerade historien om hur en ensam kvinna utmanar USA:s 45:e president. 

»Med öppna kort är verkligen en berättelse för vår tid. Och Stormy Daniels förmedlar sin historia med opolerad berättarröst.« | The Guardian

»Man blit imponerad av hennes skärpa och hennes klara självmedvetenhet. Jag vände blad, sida efter sida.« | CNN

»Rakt på sak, roligt och äkta.« | Washington Post

 

»Det som är så uppfriskande är uppriktigheten. Den Stormy Daniels som framträder här är världslig och rolig. Hon är också helt obekymrat – man skulle nästan vilja säga underbart – skamlös.« | NY Times Book Review