Ninjakatten Toto och den otroliga ostkuppen

DERMOT O’LEARY är en brittisk-irländsk författare. Han föddes 1973 i Essex, England, med irländska föräldrar. 2017 debuterade O’Leary som barnboksförfattare med Ninjakatten Toto och den stora kobrajakten, den första bästsäljande boken om Toto. Ninjakatten Toto och den otroliga ostkuppen är den andra boken i serien.

Titel: 
Ninjakatten Toto och den otroliga ostkuppen (Ninjakatten Toto #2)
Översättning: 
Torun Lidfeldt Bager
Originaltitel: 
Toto the Ninja Cat and the Incredible Cheese Heist
Omslagsbild: 
Nick East
Bandtyp: 
Kartonnage
Genre: 
Barn, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2021-03-10
Antal sidor: 
192
ISBN: 
978-91-7893-818-6 [kart]
978-91-7893-819-3 [e-bok]

Dermot O'Leary • Ninjakatten Toto och den otroliga ostkuppen

Den fantastiska, oövervinnliga ninjakatten Toto är tillbaka, coolare och mer uppfinningsrik än någonsin! Toto är nästan blind, men det har aldrig hindrat henne från att ge sig ut på storslagna äventyr.

Den här gången har något verkligt KATT-astrofalt hänt: All ost i hela världen har blivit stulen. Följ med Toto, hennes bror Silver och deras bästa vän Catface på ett hemligt uppdrag för att lösa situationen.

 

NICK EAST är en illustratör bosatt i York, England. Under många år arbetade han med att utforma museer. Utöver Toto har Nick East bland annat gjort illustrationer till Knock Knock-serien.

»Halsbrytande fart och härliga humoristiska illustrationer. Gör dig redo att spinna av lycka! Ninjakatten Toto är ett jamande litet mästerverk.« | Tidningen Kulturen