Osmekmånad

CHRISTINA LAUREN är en pseudonym för de bästa vännerna Christina Hobbs och Lauren Billings. Tillsammans har de skrivit inte mindre än 18 böcker som hamnat på tidningen New York Times bestseller-lista, deras böcker har översatts till över 30 språk, och Osmekmånad [The Unhoneymooners] har sålt i mer än en miljon exemplar världen över.

Titel: 
Osmekmånad
Översättning: 
Isabel Valencia
Originaltitel: 
The Unhoneymooners
Författarporträtt: 
Alyssa Michelle
Omslagsdesign: 
Ella Laytham
Omslagsbild: 
© Getty Images, 2023
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2023-10-05
Antal sidor: 
288
ISBN: 
978-91-8063-870-8 [inb]
978-91-8063-871-5 [e-bok]

Christina Lauren • Osmekmånad

Olive och hennes tvillingsyster Ami är lika som bär på utsidan, men har helt olika personligheter. Dessutom har Olive otur med det mesta i livet, medan lyckan ständigt ler mot Ami. Nu ska Ami gifta sig, och hon har finansierat nästan hela sitt drömbröllop genom att vinna en rad internettävlingar. På bröllopet tvingas Olive umgås med brudgummens dryga storebror Ethan, som hon fullkomligen avskyr.

Turen vänder plötsligt när brudparet drabbas av ett missöde som gör att Olive och Ethan måste åka på ofrivillig smekmånad till Hawaii i deras ställe. De två ärkefienderna är fast beslutna att undvika varandra till varje pris, men till sin förvåning upptäcker Olive att Ethan är en både underhållande och charmerande reskamrat. Ett tag verkar det gå bra för Olive med såväl karriären som kärleken – nästan lite för bra. Men ödet har fler överraskningar i beredskap...

I översättning av Isabel Valencia.

❧ Utnämnd till »Måste-läsning« av bland annat Today, US Weekly, Bustle, Entertainment Weekly, BuzzFeed, Goodreads!

»En sexig, underhållande romcom som kommer få dig att skratta högt.« Booklist

»En het sommarhistoria du inte får missa!« Library Journal

»Härlig romance, charmig och underhållande.« Shelf Awareness