Sara Shepard Pretty Little Liars #2: Felfri

SARA SHEPARD är den amerikanska ungdomsboksförfattaren bakom succéserien Pretty Little Liars. Böckerna är inspirerade av hennes uppväxt i en förort till Philadelphia som kallas »The Main Line«. Pretty Little Liars-serien har sålt i över fyra miljoner exemplar och även gett upphov till den omåttligt populära TV-serien med samma namn.

Sara Shepards hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Pretty Little Liars #2: Felfri
Översättning: 
Jessica Danielsson
Originaltitel: 
Pretty Little Liars: Flawless
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Omslagsbild: 
Key Artwork © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2016-03-19
Antal sidor: 
256
ISBN: 
978-91-7645-826-6 [inb]
978-91-7645-887-7 [e-bok]

Sara Shepard • Pretty Little Liars #2: Felfri

I den andra boken i dundersuccén Pretty Little Liars fortsätter signaturen A att sätta skräck i de forna bästisarna Spencer, Aria, Emily och Hanna. De fyra var oskiljaktiga tills den gemensamma kompisen Alison – som kände till gängets mörkaste hemligheter – försvann spårlöst för tre år sedan.

Nu har Alisons döda kropp hittats nergrävd i en trädgård, men A fortsätter att trakassera dem. Om det inte var Alison som skickade alla hotfulla meddelanden – vem är det då? Eftersom vännerna varit inblandade i en olycka som de tystat ner vågar de varken gå till polisen. I stället tvingas de allt djupare in i en härva av lögner. Och en sak är säker: Den mystiska A sitter inne med tillräckligt många snaskigheter för att kunna förgöra dem.

En New York Times Bestseller

Böckerna bakom TV-succén – 4 miljoner sålda ex!

»Sara Shepard gör ett fantastiskt jobb. Med mystik, intriger och verklighetsnära karaktärer tar hon med sina läsare till en värld av falska, inställsamma och bortskämda snorungar.« | Teen Reads