Stora krumelur-quizboken: 509 frågor om Astrid Lindgrens böcker, filmer & tv-serier
Titel: 
Stora krumelur-quizboken: 509 frågor om Astrid Lindgrens böcker, filmer & tv-serier
Bandtyp: 
Danskt band
Genre: 
Kultur, Populärkultur, Presentböcker
Utgivningsdag: 
2022-08-25
Antal sidor: 
144
ISBN: 
978-91-8023-785-7 [häftad]
978-91-8023-786-4 [e-bok]

Stora krumelur-quizboken: 509 frågor om Astrid Lindgrens böcker, filmer & tv-serier

Oumbärlig quizfest för små och stura Astrid Lindgren-fans!

 

Vem hissar Emil upp i flaggstången? Hur många dagar klarar man sig utan snus enligt Pippi? Vad heter landet som Skorpan och Jonatan hamnar i efter Nangijala? I vilken novell möter vi Herr Liljonkvast? Och vem är det egentligen som stoppar en ärta i näsan?

Stora krumelur-quizboken är en fullspäckad, illustrerad quizbok med över 500 frågor i olika svårighetsgrader om Astrid Lindgrens böcker, filmer och tv-serier – från det enklaste till det allra filurigaste. Det är med andra ord en bok för hela familjen och för alla åldrar.

Så korka upp sockerdrickan, fäll upp paraplyet och tjut ut ditt bästa vårskrik: Det är dags för årets stora quiz-tabberas. Klara, färdiga, killevippen!

 

ASTRID LINDGREN är Sveriges största och mest älskade barnboksförfattare genom tiderna. Hennes böcker har sålt i över 165 miljoner exemplar och översatts till fler än 100 språk. Karaktärer som Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga, Karlsson på taket, Madicken, Ronja Rövardotter, bröderna Lejonhjärta och Tjorven, Båtsman och de andra på Saltkråkan har en alldeles speciell plats i miljontals människors hjärtan. Stora krumelur-quizboken: 509 frågor om Astrid Lindgrens böcker, filmer och tv-serier är Modernistas andra quizbok, efter förra årets storsäljande Den inofficiella Harry Potter-quizboken.

»Inspirerande läsning för både knopp och hjärterot. Rekommenderas varmt!« Agneta Norrgård

»Stora krumelur-quizboken med sina 509 frågor och 18 olika quiz är en upplevelse för Astrid Lindgrenfans. Barn och vuxna kan glatt quiza tillsammans till vardags eller fest.« Marie-Helene Klementsson, BTJ