Tillhör Lyra Ekström Lindbäck

LYRA EKSTRÖM LINDBÄCK (f.d. Koli) är författare, kritiker och doktor i filosofi. Hon debuterade 2012 med Tillhör Lyra Ekström Lindbäck och nominerades 2014 till Augustpriset för romanen Ett så starkt ljus.

Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Tillhör Lyra Ekström Lindbäck
Författarporträtt: 
Severus Tenenbaum
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Omslagsbild: 
Visualgo
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2012-10-10
Antal sidor: 
136
Format: 
148 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7499-143-7 [inb]
978-91-7499-198-7 [e-bok]

Lyra Ekström Lindbäck • Tillhör Lyra Ekström Lindbäck

En njutningsladdad relation av dominans och underkastelse. Det är Lyra Ekström Lindbäcks definition av interaktionen mellan författare och läsare. Sinnen, minnen, muskler och medvetande måste aktiveras med smekningar och disciplin.

Tillhör Lyra Ekström Lindbäck är en BDSM-relation utförd som bok. Ett lockrop utslungat från författaren till den som vill öppna kropparnas konturer och låta sin varseblivning glida över i hennes. Steg för steg bearbetar hon läsaren för att den eftertraktade närheten ska uppnås.

»Efter att ha läst Lyra Ekström Lindbäck blir det fullkomligt uppenbart att hela världen sysslar med BDSM. Det är en fullkomligt fascinerande text.« | Aase Berg, Kristianstadsbladet

»Den listigaste, smartaste, snyggaste och sexigaste bok jag läst på mången god dag.« | Nina Lekander, Expressen

»Vad utsätter vi oss egentligen för när vi läser? Jag slår ihop Tillhör Lyra Ekström Lindbäck med en viss känsla av misstänksamhet gentemot både för­fattarkåren och mig själv.« | Josefin Holmström, Svenska Dagbladet