Under jord

NEIL LANCASTER är före detta kriminalinspektör och specialist på undercover-operationer. Under jord är hans debutthriller och den första boken i serien om polisen Tom Novak. En mörk, actionfylld thriller med en sargad hjälte som kämpar mot alla odds och där fienden lurar bakom varje hörn.

https://neillancastercrime.co.uk/

Titel: 
Under jord (Tom Novak #1)
Översättning: 
Ylva Mörk
Originaltitel: 
Going Dark
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Deckare
Utgivningsdag: 
2022-08-10
Antal sidor: 
314
ISBN: 
978-91-8023-169-5 [inb]
978-91-8023-170-1 [häftad]

Neil Lancaster • Under jord

Tom Novak är en sargad själ med ett mörkt och blodigt förflutet. En före detta flykting, marinsoldat och medlem i ett elitförband, som nu får kämpa med en dyster rutin av vardagligt polisarbete.

När han anlitas för ett specialuppdrag där han måste gå undercover för att infiltrera en bosnisk traffickingliga går allt snart snett och Tom kastas in i en till hopplös, livsfarlig situation. Hans täckmantel spricker och han tvingas fly, inte bara från den serbiska maffian, utan till och med från sina egna kollegor inom polisen.

Utan någon att lita på – och med fiender med statens alla resurser bakom sig – har Tom bara ett val: att helt och fullt gå under jord.

I svensk översättning av Ylva Mörk.

»Andra thrillerförfattare gör research. Neil Lancaster har upplevt det han skriver om. Om du vill ha en thriller som är skitig och autentisk med högt tempo så bör Under jord ligga överst på din läslista.« Tony Parsons