Under samma tak

CHRISTINA LINDSTRÖM arbetar som lärare och författare och JAN ANDERSSON är kulturjournalist på Göteborgs-Posten. Under samma tak är deras första feelgoodroman.

Titel: 
Under samma tak
Författarporträtt: 
Jenny Blad
Omslagsdesign: 
Rasmus Pettersson
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2022-08-19
Antal sidor: 
256
ISBN: 
978-91-8023-919-6 [inb]
978-91-8023-920-2 [e-bok]

Christina Lindström & Jan Andersson • Under samma tak

Lisa har bestämt sig för att lämna Luleå för att skapa distans till sitt förflutna. Med stram hållning och märkesväskan på axeln sätter hon nyckeln i låset till sin nya lägenhet i Göteborg. Och upptäcker att hon inte är ensam om att hyra den...

Frans gillar hockey och bacon, och trivs med såväl sitt rockband som med arbetskamraterna på IT-supporten, men livet går på sparlåga. Han har nyligen förlorat sin tvillingbror och behöver ett miljöombyte i form av en ny bostad. Ingen blir mer förvånad än han när Lisa plötsligt dyker upp där.

De inser att de helt enkelt har blivit lurade att hyra samma lägenhet. Det som börjar i en spänd stämning förbyts snart i en annorlunda men trivsam tillvaro som sambos på försök.

Under samma tak är en varm och humoristisk feelgoodroman om att hitta sig själv – och kanske även kärleken – till tonerna av svensk nittiotalspop.