Bed & Breakfast för lata brudpar

FRIDA GRÅSJÖ är jurist och feelgoodförfattare, bosatt i Karlstad. Bed & Breakfast för lata brudpar är den första boken i Rosnäs-serien, som kretsar kring familjen Blom i den fiktiva orten Rosnäs i Dalsland.

Titel: 
Bed och Breakfast för lata brudpar (Rosnäs-serien #1)
Författarporträtt: 
Helena Christerdotter
Omslagsdesign: 
Paolo Sangregorio & Lars Sundh
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2021-04-20
Antal sidor: 
240
ISBN: 
978-91-7893-790-5 [inb]
978-91-7893-791-2 [e-bok]

Frida Gråsjö • Bed & Breakfast för lata brudpar

Beatrice Blom har alltid gjort vad som förväntas av henne. Klädseln är oklanderlig och karriären som jurist har bara börjat. Allt borde vara perfekt, men ändå är det något som skaver. Hon motar bort osäkerheten med shopping och drömmar om kärlek, samtidigt som hon blir allt mer avundsjuk på sin syster Cilla som alltid gått sin egen väg.

På väg hem efter en misslyckad dejt ser Bea hur en av domarna på den domstol där hon arbetar träffar en välkänd kriminell på en mörk bakgård. Hon nämner det för en kollega, och kort därefter börjar hon bli föremål för elaka anklagelser. Mot sin vilja tvingas hon ta en paus från arbetet på domstolen.

Medan Bea väntar på att allt ska bli uppklarat börjar hon jobba på Bodins Bed & Breakfast som trädgårdsmästare. Hon anmäler sig dessutom som vigselförrättare och får mer än normaldosen av bröllop i sitt liv. I sin nya vardag börjar hon omvärdera vad som är viktigt och vad hon egentligen vill med sitt liv.

Men när problemen på domstolen kryper närmare behöver hon också stå upp för sig själv. Bea tar hjälp av Cilla och bröllopsfotografen Markus. Men är det för sent att lösa de knutar hon borde hanterat från början? Och vad är det Beas hjärta på riktigt slår för?