Kvinnan som jagade ensam

MAGNUS JONSSON är uppvuxen och bosatt på Södermalm i Stockholm.Han arbetar som gymnasielärare och åker gärna skateboard på fritiden. 2016 kom hans succédebut, Mannen som lekte med dockor, första boken i Hatet-trilogin, som året efter följdes av Asätarna i KungsträdgårdenKvinnan som jagade ensam är den tredje och avslutande delen i trilogin, som hittills sålt i över 80.000 exemplar! 

Läs ett smakprov...
Titel: 
Kvinnan som jagade ensam
Originaltitel: 
Kvinnan som jagade ensam
Författarporträtt: 
Jasmin Storch
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Deckare, Skönlitteratur
Recensionsdag: 
2019-04-19
Antal sidor: 
384
Format: 
135 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7781-502-0 (inb)
978-91-7781-503-7 (e-bok)

Magnus Jonsson • Kvinnan som jagade ensam

Tredje boken i Hatet-trilogin! 

 

Linn Ståhl har bestämt sig för att aldrig mer samarbeta med Stockholmspolisen. Men när en av hennes tidigare vänner från Anti-fascistisk aktion söker upp henne efter att en av dem blivit allvarligt misshandlad och när en annan AFA-medlem hittas död bara några dagar senare, kan hon inte undvika att bli involverad.

Linn går motvilligt med på att ännu en gång bistå kriminalpoliserna Rickard Stenlander och Erik Svensson med sina specialkunskaper i dekryptering. Samtidigt slits hon mellan dubbla lojaliteter, eftersom hon inte är beredd att avslöja AFA:s olagliga aktiviteter för polisen.

För att inte behöva förråda någon startar Linn en parallell utredning och påbörjar på egen hand jakten på den misstänkta infiltratör som verkar avrätta AFA-medlemmar en efter en. Spåren leder henne till Danmark, till människor som redan tidigare velat se henne död.