Så länge hjärtat kan slå

BIRGITTA GUNNARSON är en svensk författare bosatt i Sollentuna, med ett yrkesliv som sjuksköterska bakom sig. Feelgoodromanen Så länge hjärtat kan slå är hennes debut. 

Titel: 
Så länge hjärtat kan slå
Författarporträtt: 
Severus Tenenbaum
Omslagsdesign: 
Rasmus Pettersson
Omslagsbild: 
Shutterstock.com
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2021-06-08
Antal sidor: 
304
ISBN: 
978-91-8023-057-5 [inb]
978-91-8023-058-2 [e-bok]

Birgitta Gunnarson • Så länge hjärtat kan slå

Vid femtionio års ålder kan Bodil Olsson bittert konstatera att inte mycket har blivit som hon en gång drömde att det skulle bli. 

Hon är besviken. På livet i allmänhet och på sin man Klas i synnerhet. Han som nyss ätit lunch med chefen, blivit högtidligt avtackad och nu gått i pension. Bodil kan redan se framför sig hur det kommer att bli, med honom sittande i mysbyxor framför teven hela dagarna. 

Men i stället tillkännager Klas abrupt att han fått nog och tänker flytta. Dottern Petra visar inget medlidande. Hon tycker det är bra att föräldrarna delar på sig, och snart börjar hon rapportera om allt nytt och roligt som pappan hittar på. För att hitta en väg framåt blir Bodil tvungen att sluta se sig som ett offer och börja ta nya steg. 

Så länge hjärtat kan slå är en varmhjärtad, uppslukande feelgoodroman om att våga skaffa nya vänner och att bryta sig loss från sina invanda mönster.