Bröllopsdejten

JASMINE GUILLORY är en bästsäljande amerikansk författare, född och uppvuxen i Bay Area i San Francisco. Frieriet är den andra boken i hennes Bröllopsdejten-serie, varav samtliga delar gått in på New York Times bestsellerlista och sammanlagt sålt i över 350.000 exemplar. Böckerna har även hyllats av Oprah Winfrey och valts ut till hennes bokklubb.

Titel: 
Bröllopsdejten
Översättning: 
Isabel Valencia
Originaltitel: 
The Wedding Date
Författarporträtt: 
Andrea Scher
Omslagsdesign: 
Vikki Chu
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-04-26
Antal sidor: 
288
ISBN: 
978-91-8094-066-5 [inb]
978-91-8094-067-2 [e-bok]

Jasmine Guillory • Bröllopsdejten

Den ambitiösa juristen Alexa arbetar för borgmästaren i Berkeley, där hon även driver sin hjärtefråga: ett konstnärligt rehabiliteringsprogram för ungdomar som hamnat snett. En dag fastnar hon i en hiss – tillsammans med en snygg läkare på besök från Los Angeles.

Kvinnotjusaren Drew är bjuden på bröllop, men hans sällskap har dragit sig ur i sista minuten, och av en ingivelse ber han den sympatiska kvinnan i hissen att följa med och spela hans flickvän.

Drews vänner blir förvånade över att se honom med en kurvig, mörkhyad kvinna i stället för hans vanliga typ – en perfekt, slank blondin. Men motsatser dras till varandra, och plötsligt börjar det roliga upptåget kännas oroväckande likt en riktig relation...

I översättning av Isabel Valencia.

»Bröllopsdejten är en välskriven och underbar romancebok av Jasmine Guillory. En bok som levererade från första till sista sidan.« I hvuvudet På Malin

»En sprakande kärleksroman med hög fnissvarning!« Trettiosidor

»Lättläst, underhållande och lättsam.« Mias bok

»En trevlig, lättsam och underhållande bladvändare.« Betty Andersson, BTJ

»En charmig, sexig juvel till roman.« Roxane Gay

»Underbar, förtrollande debut.« Washington Post