Frieriet

JASMINE GUILLORY är en bästsäljande amerikansk författare, född och uppvuxen i Bay Area i San Francisco. Frieriet är den andra boken i hennes Bröllopsdejten-serie, varav samtliga delar gått in på New York Times bestsellerlista och sammanlagt sålt i över 350.000 exemplar. Böckerna har även hyllats av Oprah Winfrey och valts ut till hennes bokklubb.

Titel: 
Frieriet (Bröllopsdejten #2)
Översättning: 
Isabel Valencia
Originaltitel: 
The Proposal
Författarporträtt: 
Andrea Scher
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-09-12
Antal sidor: 
336
ISBN: 
978-91-8094-694-0 [inb]
978-91-8094-695-7 [e-bok]

Jasmine Guillory • Frieriet

När frilansjournalisten Nikole Paterson går på LA Dodgers-match med sin skådespelarkille och hans vän är ett frieri det sista hon förväntar sig. Att säga nej är inte svårt, de har bara träffats i fem månader och han kan inte ens stava till hennes namn. Det svåra är att behöva möta en fullsatt arena av besvikna fans.

Till Nikoles räddning kommer Carlos Ibarra, en stilig läkare som är på matchen tillsammans med sin syster. Han inte bara lotsar henne undan kamerablixtarna utan finns dessutom där för henne när Niks sociala medier fylls av de virala klippen från händelsen.

Nik förstår att Carlos knappast kan vara ute efter något långvarigt, så hon inleder en massiv rebound med honom, full av mat, roliga stunder och fantastiskt sex. Men när deras glorifierade hook-ups börjar bryta mot reglerna måste någon av dem trycka på bromsen.

I översättning av Isabel Valencia.

»Det finns massor att relatera till i den här boken. Jag älskade den, och det kommer du också att göra.« Roxane Gay