Den otursförföljde Max Crumbly #2

RACHEL RENÉE RUSSELL är den bästsäljande författaren som toppat New York Times lista med succéserierna Nikkis dagbok och Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har sålts i mer än 55 miljoner exemplar världen över och har översatts till ett fyrtiotal språk. Filmrättigheterna till Nikkis dagbok-serien har köpts av Summit Entertainment, som gjorde Twilight och Divergent.

Rachel Renée Russells hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Den otursförföljde Max Crumbly #2: Kaos i skolan
Översättning: 
Ylva Stålmarck
Originaltitel: 
The Misadventures of Max Crumbly #2: Middle School Mayhem
Författarporträtt: 
Suna Lee
Omslagsdesign: 
Karin Paprocki
Omslagsbild: 
Rachel Renée Russell
Bandtyp: 
Kartonnage
Genre: 
Barn, Översatt, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2017-11-02
Antal sidor: 
240
Format: 
135 x 205 mm
ISBN: 
978-91-7701-784-4 [inb]
978-91-7701-785-1 [e-bok]

Rachel Renée Russell • Den otursförföljde Max Crumbly #2

När vi sist träffade vår hjälte, MAX CRUMBLY, höll han just på att kraschlanda mitt i en maffig Köttmonsterpizza, efter en nattlig färd genom South Ridge Middle Schools vidsträckta ventilationssystem. Nu är han omgiven av stora mängder smält ost – och av tre hänsynslösa inbrottstjuvar, på uruselt humör!

Kommer Max att bli RIVEN i flagor som mozzarellaost på DOMEDAGENS HÅRDGRÄDDADE PIZZABOTTEN? Eller kommer hans vän och sidekick, det supersmarta datorsnillet Erin, att hjälpa honom ur hans farliga – och kladdiga – belägenhet? Och hur kommer hon i så fall reagera när hon upptäcker att han har hennes isprinsessdräkt på sig?

Kaos i skolan är den andra, superspännande boken i Rachel Renée Russells serie om skolkillen Max Crumbly. En både nervkittlande och frustande rolig bok för barn i skolåldern. Boken är gjord i lättläst dagboksstil med massor av illustrationer. Ett måste för alla som älskar Nikkis dagbok och Dagbok för alla mina fans.

»Sätt Max Crumbly i händerna på en unge i slukaråldern och den börjar fnissa direkt!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen