Den otursförföljde Max Crumbly #3

RACHEL RENÉE RUSSELL är den bästsäljande författaren som toppat New York Times lista med succéserierna Nikkis dagbok och Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har sålts i mer än 55 miljoner exemplar världen över och har översatts till ett fyrtiotal språk. Filmrättigheterna till Nikkis dagbok-serien har köpts av Summit Entertainment, som gjorde Twilight och Divergent.

Rachel Renée Russells hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Den otursförföljde Max Crumbly #3: Marodörernas mästare
Översättning: 
Torun Lidfelt Bager
Originaltitel: 
The Misadventures of Max Crumbly #3: Masters of Mischief
Författarporträtt: 
Suna Lee
Omslagsdesign: 
Karin Paprocki
Omslagsbild: 
Rachel Renée Russell
Bandtyp: 
Kartonnage
Genre: 
Barn, Översatt, Unga vuxna
Utgivningsdag: 
2020-03-10
Antal sidor: 
272
Format: 
135 x 205 mm
ISBN: 
978-91-7893-243-6 [Inb]
978-91-7893-244-3 [e-bok]

Rachel Renée Russell • Den otursförföljde Max Crumbly #3

När vi senast hörde av vår modige hjälte Max Crumbly och hans trogna följeslagare Erin hade de precis lyckats förstöra planerna för några drulliga drumlare till tjuvar. Men Max och Erin fångades i en stinkande domedagscontainer – för att sen bli upptäckta av de sista personer de ville skulle hitta dem. 

I Max nya dagbok möter han och Erin både nya och gamla fiender när deras otursfyllda äventyr fortsätter. Kan de två vännerna undvika att bli påkomna – och att få kvarsittning – samtidigt som de håller South Ridge Middle School fritt från mobbare, kriminella och andra marodörer? 

Marodörernas mästare är den tredje boken i Rachel Renée Russells serie om skolkillen Max Crumbly. Ett måste för alla som gillar Nikkis dagbok och Dagbok för alla mina fans.