Han älskade dem alla

ANDREAS EK har 16 års polisarbete bakom sig och arbetar nu som kriminaltekniker. I den populära serien om utredaren Jannica Brandt utforskar han gärningsmannens psyke och mentalitet genom nervkittlande och trovärdiga mordgåtor. Glaset mellan dem är den fjärde boken i serien.

Eks hemsida

Titel: 
Han älskade dem alla
Författarporträtt: 
Severus Tenenbaum
Omslagsdesign: 
Emilia Palmén
Omslagsbild: 
© Magdalena Russocka / Trevillion Images, 2023
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Deckare
Utgivningsdag: 
2023-03-06
Antal sidor: 
400
ISBN: 
978-91-8063-155-6 [inb]
978-91-8063-156-3 [e-bok]

Andreas Ek • Han älskade dem alla

Göran är en medelålders låssmed som drömmer om den stora kärleken. Hans eget familjeliv går på tomgång – tonårssonen spelar mest hockey och gnistan i äktenskapet har falnat. Tillgång till mjukvaran i larm- och övervakningsutrustning samt en extranyckel till de lås han installerar ger honom en genväg in i människors liv, men nyckeln till unga kvinnors hjärtan är svårare att komma åt.

När en person hittas mördad i en gångtunnel kallas Jannica Brandt, utredare på enheten för grova brott, till platsen. Det uppdagas snart att brottet har betydande likheter med tidigare ouppklarade mordfall och misstanken att man jagar en seriemördare växer sig allt starkare.

En intensiv katt- och råttalek – där polisen emellanåt kommer brännande nära gärningsmannen – tar sin början. Men det mördaren inte vet är att ödet riskerar att slå tillbaka, och att hans egen son svävar i livsfara.

»Det är obehagligt och spännande från första sidan. Han älskade dem alla är den tredje boken i serien – och wow, det här är i en helt ny klass!« Vargnatts bokhylla

»Hur skriver man en bra thriller? Efter att ha läst denna så vet jag. Man får nog leta länge innan man hittar en mer spännande bok.« Betyg: 5 av 5 – Mikaelas bokhylla

»Ett välkommet, spännande bidrag till kriminalromangenren.« Betyg: 4 av 5 – Veit G:Son Berg, BTJ

»De två första delarna är spännande, men med den här boken har Andreas Ek överträffat sig själv.« Boknjutaren

»Jag fullkomligt slukade den här boken.« Betyg: 5 av 5 – Bokbesatt

»Gillar du spänning är den här serien ett måste.« Betyg: 5 av 5 – Bokmalen81