Spiongänget: Den förbjudna staden

JAMES PONTI är en bästsäljande amerikansk barnboksförfattare, vinnare av en Edgar Award och med flera böcker på New York Times bestsellerlista. Den förbjudna staden är tredje boken i succéserien om Spiongänget, efter Det hemliga uppdraget och Den dödliga jakten.

https://www.jamesponti.com/

Titel: 
Spiongänget: Den förbjudna staden (Spiongänget #3)
Översättning: 
Helena Stedman
Originaltitel: 
City Spies: Forbidden City
Författarporträtt: 
Fri bild
Omslagsbild: 
© Yaoyao Ma Van As
Bandtyp: 
Kartonnage
Genre: 
Barn, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2023-07-21
Antal sidor: 
448
ISBN: 
978-91-8063-221-8 [kart]
978-91-8063-695-7 [e-bok]

James Ponti • Spiongänget: Den förbjudna staden

Efter att ha avslöjat en mullvad inom organisationen är Spiongänget nu redo för nästa uppdrag. Den här gången har de siktet inställt på Umbra: ett globalt syndikat av kriminella, terrorister, legosoldater och underrättelseagenter. Umbra försöker rekrytera en nordkoreansk kärnkraftsfysiker, men Spiongänget ligger steget före. Paris ska nu hålla uppsikt över fysikerns son – ett schackspelande underbarn – genom att åka till hans turneringar i Moskva och Beijing.

Under tiden har Sydney tagit sig in som ungdomsreporter på en tidning och befinner sig på turné tillsammans med ett popband och en miljardärsdotter. Det tycks finnas mystiska kopplingar mellan bandet, miljardären och ett färskt hot från en gammal sovjetisk militärbas.

Vågade inbrott, riskfyllda undercover-uppdrag och en desperat jakt och räddningsaktion på Beijings gator – Spiongänget är tillbaka! I översättning av Helena Stedman.

»Oerhört välskriven, spännande bok med alla beståndsdelar som behövs för att hitta många läsare.« Betyg: 5 av 5 – Ewa Wendt, BTJ

»Den förbjudna staden är tredje boken i serien och den är lika bra som de två första!« Bokiversum

»Missa inte denna mysiga, charmiga och spännande serie!« Min bokvrå