Ett hov av taggar och rosor

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som slog igenom stort med sin Glastronen-serie och nu har sålt över 3 miljoner böcker världen över. Hon bor i Pennsylvania tillsammans med make och hund. Ett hov av taggar & rosor är den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett måste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.

Sarah J. Maas hemsida
Sarah J. Maas Twitter

The World of Sarah J. Maas

Läs ett smakprov...
Titel: 
Ett hov av taggar och rosor
Översättning: 
Carina Jansson
Originaltitel: 
A Court of Thorns and Roses
Författarporträtt: 
Josh Wasserman
Omslagsbild: 
Adrian Dadich
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Tonår & Unga vuxna
Recensionsdag: 
2018-03-03
Antal sidor: 
432
Format: 
135 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7701-677-9 [inb]
978-91-7701-678-6 [e-bok]

Sarah J. Maas • Ett hov av taggar och rosor

När den nittonåriga jägarinnan Feyre dödar en varg i skogen dyker det upp en odjursliknande varelse och kräver vedergällning. Feyre tvingas följa med till ett farligt, magiskt rike hon bara trodde fanns i sagorna, och väl där inser hon att varelsen inte är ett djur, utan Tamlin: en av de livsfarliga, odödliga feer som en gång styrde över deras värld.

Feyres känslor för Tamlin övergår så småningom från iskall fientlighet till en blixtrande passion som överskuggar alla varningar och lögner hon hört om hans farliga och vackra värld.

Men när en uråldrig, ondskefull skugga växer till sig över feernas land måste Feyre stoppa den – annars kommer både Tamlin och hans värld att gå under.

Ett hov av taggar och rosor är den första delen i Sarah J. Maas helt nya fantasyserie. Ett måste för alla som gillar Glastronen-serien eller George R. R. Martin.

»Sarah J. Maas hittills bästa bok. Förtrollande och fantasifull och ett magnifikt världsbygge.« | USA Today

»Både action och attraktion förmedlas mästerligt av Sarah J. Maas och hennes flerdimensionella, dynamiska karaktärer. Sexigt och romantiskt.« | Kirkus Reviews