Stormarnas imperium

SARAH J. MAAS är en amerikansk ungdomsboksförfattare som har slagit igenom stort med Glastronen-serien över 3 miljoner sålda böcker världen över! En TV-serie baserad på Glastronen-sviten kommer att produceras av Mark Gordon, som bland annat gjort Ray Donovan och Grey's Anatomy. Sarah J. Maas är även aktuell med sin nya bokserie: Ett hov av taggar & rosor. Hon är bosatt i Pennsylvania tillsammans med sin make och hund.

Hemsida
Twitter

The World of Sarah J. Maas

Läs ett smakprov...
Titel: 
Stormarnas imperium
Översättning: 
Lottie Eriksson
Originaltitel: 
Empire of Storms
Författarporträtt: 
Josh Wasserman
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Fantasy & Science fiction, Översatt skönlitteratur, Unga vuxna
Recensionsdag: 
2019-06-15
Antal sidor: 
704
Format: 
135 x 210 mm
ISBN: 
978-91-7781-600-3 (inb)
978-91-7781-696-6 (e-bok)

Sarah J. Maas • Stormarnas imperium

Femte boken i Glastronen-serien

Den långa färden mot tronen har bara börjat för Aelin Galathynius. Lojaliteter har brutits och vunnits. Där gamla vänskaper har ruttnat växer nya fram.

Aelin har svurit trohet till prinsen vid hennes sida - precis som hon har gjort till det folk hon är fast besluten att rädda. Hon måste färdas långt, långt in i mörkret för att skydda dem som hon älskar. Samtidigt växer svarta krafter fram ur historiens fasor: krafter som står redo att göra allt för att ta över Aelins värld. Och den enda möjligheten till räddning, kan i själva verket innebära slutet på allting som Aelin håller kärt.

I den femte delen av Sarah J. Maas succéserie Glastronen måste Aelin bestämma sig för vad - och vem - hon är redo att offra för att förhindra att Erilea fullständigt faller samman.