Rachel Renée Russell Nikkis dagbok #6

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än trettiofem miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«

Rachel Renée Russells hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Nikkis dagbok #6
Översättning: 
Ylva Stålmarck
Originaltitel: 
Dork Diaries #6: Tales from a Not-so-happy Heartbreaker
Författarporträtt: 
Suna Lee
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Barn, Tonår & Unga vuxna
Recensionsdag: 
2016-04-15
Antal sidor: 
336
ISBN: 
978-91-7645-858-7 [inb]
978-91-7645-879-2 [e-bok]

Rachel Renée Russell • Nikkis dagbok #6

I Nikkis dagbok #6: Berättelser om en (INTE SÅ LYCKLIG) hjärtekrossare får vi följa fjortonåriga Nikki Maxwell när hon berättar om sitt liv, sin skola, sina kompisar, sin familj, sina glädjeämnen och sina bekymmer.

I den sjätte boken ligger det kärlek och förälskelse i luften. Årets viktigaste bal står nämligen för dörren, och Nikki hoppas såklart att Brandon – killen som hon är vansinnigt förälskad i – vill gå dit med henne. Men tiden är knapp, och vad ska Nikki ta sig till om han inte är intresserad? Eller om han – död och pina – får för sig att gå dit med ärkefienden Mackenzie?!

Boken är utformad som en dagbok och är rikt illustrerad med teckningar och seriestrippar. En given hit för tjejer från 9 år och uppåt!

*Succéserien som sålt i över 20 miljoner exemplar!*

»Nikki är en unik och viktig förebild, en symbol för tjejers töntighet med stolthet.« | Tidningen Kulturen

»Väldigt fnissigt och väldigt charmigt. En riktig glädjeinjektion.« | Annas Bokblogg

»Jag älskar den!« Betyg 5 av 5 | Lucy, eldsjälar.se