Nikkis dagbok #9

RACHEL RENÉE RUSSELL är bästsäljarförfattaren som toppat New York Times lista med succéserien Nikkis dagbok och den spännande nya serien Den otursförföljde Max Crumbly. Hennes böcker har tryckts i mer än trettiofem miljoner exemplar världen över och de har översatts till ett fyrtiotal språk. Hon tycker om att jobba med sina båda döttrar, Erin och Nikki, som hjälper till att skriva och illustrera hennes böcker. Rachels budskap är: »Bli den hjälte du alltid har beundrat!«

Rachel Renée Russells hemsida
Twitter

Läs ett smakprov...
Titel: 
Nikkis dagbok #9: Berättelser om en (INTE SÅ TÖNTIG) dramaqueen
Översättning: 
Ylva Stålmarck
Originaltitel: 
Dork Diaries 9: Tales From a Not-So-Dorky Drama Queen
Författarporträtt: 
Suna Lee
Omslagsbild: 
Rachel Renée Russell
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Barn, Översatt
Recensionsdag: 
2017-10-13
Antal sidor: 
352
Format: 
135 x 205 mm
ISBN: 
978-91-7701-782-0 [inb]
978-91-7701-783-7 [e-bok]

Rachel Renée Russell • Nikkis dagbok #9

En viss översittartjej i skolan – hon som Nikki brukar kalla för »mördarhajen med glitternagellack« – har fått tag på Nikkis dagbok. Vilken mardröm! Och nu tänker hon dela med sig av sina tankar och upplevelser.

Välkommen till den nionde boken i den älskade serien om högstadietjejen Nikki Maxwell, som den här gången handlar om hennes pestiga ärkefiende Mackenzie Hollister!

Berättelser om en (inte så töntig) dramaqueen är full av teckningar, dagboksanteckningar och intriger. Ett måste för alla som älskar Nikki, Max Crumbly eller Dagbok för alla mina fans-serien.

»Nikkis dagbok är den roligaste dagboken någonsin!« | Belinda Graham, Tidningen Kulturen