Läs ett smakprov...
Titel: 
Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse
Översättning: 
Niklas Nilsson
Originaltitel: 
How to Make Love Like a Porn Star - a Cautionary Tale
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Bandtyp: 
Inbunden
Genre: 
Biografier & Memoarer
Utgivningsdag: 
2005-10-01
Antal sidor: 
602
Format: 
220 x 160 x 45 mm
ISBN: 
978-91-85453-02-3 (inb)
978-91-85453-65-8 (poc)

Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse

En förtvivlat vidrig, ärlig och vansinnigt vacker självbiografi om Jenna Jameson skriven tillsammans med välkända journalisten och författaren Neil Strauss (New York Times, Rolling Stone, Mötley Crüe-biografin The Dirt och Marilyn Manson-biografin The Long Hard Road Out of Hell) om hur den bustiga blondinen blev det största namnet i historien av vuxenunderhållning. Boken är en växelvis tragisk och triumferande uppväxthistoria, en freakig och lustig sexlek, och en anmärkningsvärd avhandling av kvinnlig styrka, allt i ett.

Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse beskriver Jennas egna långa väg ut ur helvetet, från den sjaskiga undersidan av Las Vegas som tonåring, till världen av motorcykelgäng och strippklubbar, till hennes position som porrvärldens ledande stjärna. Från en värld omgiven av övergrepp, våldtäkt, och mord till hennes nuvarande liv av berömmelse, pengar och lycka... Jenna har gjort allt.

Jenna Jamesons omtumlande story rymmer alla de givna bakgrundsdetaljerna: svart som natten, motbjudande realistisk - och bitvis vansinnigt rolig. Men Jameson har inte varit feg: Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse är ingen simpel gråthistoria. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.