Esternas stora bok om Kilot

ESTERNA är ett litet folk med ett våldsamt och ofta oroligt förflutet. Esternas stora bok om Kilot är skriven av cirka 800 ester under loppet av 30 år. Boken är översatt och sammanställd av Killinggängets Martin Luuk och rikt illustrerad med över 160 färgbilder.

Esterna på Wikipedia

Läs ett smakprov...
Titel: 
Esternas stora bok om Kilot
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Bandtyp: 
Inbunden, Klotryggband
Genre: 
Humor
Utgivningsdag: 
2013-12-12
Antal sidor: 
192
Format: 
170 x 240 mm
ISBN: 
978-91-7499-284-7
978-91-7499-379-0 [e-bok]

Esterna • Esternas stora bok om Kilot

2000-talets roligaste bok!
För alla fans av Spermaharen, Hassan, MAD och Monty Python presenterar Esterna nu »Esternas stora bok om Kilot«.
Översatt och sammanställd av Killinggängets Martin Luuk.
Rikt illustrerad med över 160 färgbilder!

Många vet inte vad ett kilo är. De slänger sig med stora ord som »Jag väger 70 kilo« eller »Två kilo ost tack!« men det är väldigt sällan de vet exakt vad det betyder. Det är nåt de hört sina föräldrar säga, och så säger de själva efter.

Vi ska i den här boken försöka komma till botten med det där ordet, Kilot, och på ett djupt pedagogiskt sätt försöka få er att se på Kilot ungefär som vi ser på Kilot. Som en fin accessoar att ha på en bättre bjudning, som en kompis att plocka fram när världen tycks fientlig, eller som en viktenhet för att avgöra huruvida saker är tunga eller lätta.

Här är Esternas stora bok om Kilot. Mycket nöje!

»Troligen den knasigaste bok som getts ut på svenska. Upphovsman är snillet Martin Luuk (från Killinggänget). I övrigt skrattar jag för mycket för att kunna skriva något mer.« | Fredrik Virtanen, Aftonbladet