Sara Shamloo är född 1987 och bor i Stockholm. Gloria är hennes debutroman, en berättelse i gotisk romantisk stil om en förälskelse som går över gränsen till besatthet, men kanske även till det gudomliga.

Läs ett smakprov...
Titel: 
Gloria
Omslagsdesign: 
Lars Sundh
Bandtyp: 
Häftad
Genre: 
Skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2008-10-28
Antal sidor: 
75
Format: 
200 x 125 x 7 mm
ISBN: 
978-91-86021-25-2 (häf)

Sara Shamloo • Gloria

Under en konsert en kall vinternatt får en flicka ögonkontakt med sin idol. Närheten till Honom blir påtaglig, och längtan efter att få en närmare kontakt växer sig stark.

Den följande våren verkar hela världen förvänta sig att hon ska lämna barndomen bakom sig, och hon försvinner in i sig själv; ett rum där bara hon och Han får plats. Hon lägger all sin kärlek i ett brev, och allt sitt hopp i att kunna överlämna brevet till Honom.

»Istället för att ta ut varandra korsbefruktas poesin och prosan här, med verkligt intressanta resultat.« | Magnus Persson, Svenska Dagbladet

 

»Det är skickligt gjort av Sara Shamloo, som osvikligt står vid sin huvudperson, lojalt ser och förmedlar det denna känner och upplever. Ställer man sig lite vid sidan om ser man en sjukdom och en desillusionerad mörk fantasivärld, men i beskrivningen är det en ren upplevelse, en verklighet.« | Sabina Ögren, Borås Tidning