Nalle Puh: Berättelser från skogen

A. A. MILNE [1882–1956] var en engelsk författare och dramatiker, som blivit känd över hela världen för sina odödliga berättelser om Nalle Puh. Karaktärerna baserades på sonen Christopher Robin och hans leksaksdjur. Nalle Puh: Berättelser från skogen är en officiell och auktoriserad uppföljare till Milnes Nalle Puh-böcker: en kärleksförklaring till Sjumilaskogen för både gamla och nya entusiaster. Liksom förra årets Det var en gång en björn är boken skriven av den engelska barnboksförfattaren Jane Riordan och illustrerad i E. H. Shepards klassiska stil av Mark Burgess.

Titel: 
Nalle Puh: Berättelser från skogen
Översättning: 
Torun Reuterswärd
Originaltitel: 
Tales from the Forest
Författarporträtt: 
Howard Coster
Bandtyp: 
Kartonnage
Genre: 
Barn, Översatt skönlitteratur
Utgivningsdag: 
2024-09-18
Antal sidor: 
112
ISBN: 
978-91-8094-710-7 [kart]
978-91-8094-711-4 [e-bok]

A. A. Milne • Nalle Puh: Berättelser från skogen

En morgon vaknar Nalle Puh upp med en pirrande känsla i sina tår som säger honom att något fantastiskt snart kommer att inträffa.

I dessa sju nyskrivna berättelser återser vi många av de platser som Nalle Puh-illustratören E. H. Shepards berömda karta över Sjumilaskogen en gång introducerade, bland annat I-ors Dystra plats och Puh-pinnebron. Dessutom får vi följa med till British Museum och Tower of London, och möter en helt ny karaktär: Carmen, en liten hund med stort mod.

I översättning av Torun Reuterswärd.