Mer mindfulness genom färg & form

EMMA FARRARONS är en fransk illustratör och grafisk designer som föddes på den filippinska ön Cebu men växte upp i Paris. Hon utbildade sig till illustratör vid Edinburgh College of Art och École nationale supérieure des Arts Décoratifs i Paris och efter att ha gått en textil- och tryckkurs på Capellagården i Sverige blev hon förälskad i mönster och tygtryckeri. Hon hämtar inspiration från fransk, skandinavisk och japansk design och arbetar som illustratör av designböcker, affischer och brevpapper. När hon inte illustrerar och designar ägnar sig Emma åt att laga mat, sy och göra mindfulnessövningar. Hon bor i London med sin man. Hennes storsäljande debutbok, Mindfulness genom färg & form [The Mindfulness Colouring Book] finns nu på 17 språk.

Emma Farrarons hemsida

Emma Farrarons bloggEmma Farrarons TwitterOm Mindfulness-böckerna

Läs ett smakprov...
Titel: 
Mer mindfulness genom färg & form – En målarbok
Översättning: 
Anna Hellsten
Originaltitel: 
More Mindfulness Colouring – More Anti-Stress Art Therapy for Busy People
Författarporträtt: 
Asger Bruun Jakobsen
Omslagsbild: 
Emma Farrarons
Bandtyp: 
Danskt band
Genre: 
Hobby
Utgivningsdag: 
2017-04-12
Antal sidor: 
104
Format: 
124 x 178 mm
ISBN: 
978-91-7701-150-7 [mb]

Emma Farrarons • Mer mindfulness genom färg & form

Att arbeta med händerna är ett av de bästa sätten att dämpa oro och bli av med stress. Den här färgläggningsboken erbjuder en praktisk övning i mindfulness som ger utlopp för din kreativitet samtidigt som den bjuder in till ett lugnare och mer fokuserat sinnestillstånd.

Mer mindfulness genom färg & form är vackert illustrerad och full av grunder till utsökta scenarion och intrikata, sofistikerade mönster.

Ägna några minuter av din dag – var du än befinner dig – åt att färglägga dig till en stunds lugn och ro.